Przejdź do treści
Skip to content
BCU w dziedzinie hotelarstwa w DZS w Biedrzychowicach
Witamy
O nas
O projekcie
Powołanie Rady BCU
Szkolenia
Nowe oblicze systemu HACCP
Profesjonalny recepcjonista
Przygotowanie i ekspedycja śniadań hotelowych
Podstawy zarządzania kosztami w hotelu i hotel w obliczu zagrożenia
Program szkolenia
Konferencje
Strategia rozwoju efektywnej współpracy przedsiębiorstw i szkół kształcących zawodowo w branży hotelarskiej
Program konferencji
BCU w dziedzinie hotelarstwa w dolnośląskiej przestrzeni
Zapotrzebowanie rynku pracy na zawody w branży hotelarskiej
Nowoczesne doradztwo zawodowe w kształceniu zawodowym w branży hotelarskiej
Turnieje
Regulaminy
Regulamin rekrutacji i uczestnictwa w projekcie
Regulamin udostępniania infrastruktury dydaktyczno-szkoleniowej
Galeria
Pracowania Komputerowa z e-Recepcją
Pracownia Przygotowania i Ekspedycji Śniadań
Pracownia Jednostki Mieszkalne
Baza noclegowa
Kontakt
Platforma edukacyjna
Archiwa:
Kursy
Strona główna
Kursy
Kursy
Newly published
Title a-z
Title z-a
Price high to low
Price low to high
Popular
Podstawy zarządzania kosztami w hotelu i hotel w obliczu zagrożenia – vademecum bezpieczeństwa
by
Tomasz Kowalski
40 Hours
Wszystkie poziomy
0 Lekcja
0 Quiz
2 Kursant
Bezpłatnie
Read more
Profesjonalny recepcjonista – kreator doświadczeń Gości i efektywny sprzedawca
by
Tomasz Kowalski
15 Hours
Wszystkie poziomy
0 Lekcja
0 Quiz
1 Kursant
Bezpłatnie
Read more
Nowe oblicze systemu HACCP – optymalizacja i skuteczne zarządzanie bezpieczeństwem Gości oraz hotelu
by
Tomasz Kowalski
15 Hours
Wszystkie poziomy
0 Lekcja
0 Quiz
1 Kursant
Bezpłatnie
Read more
Przygotowanie i ekspedycja śniadań hotelowych – efektywny kelner
by
Tomasz Kowalski
30 Hours
Wszystkie poziomy
0 Lekcja
0 Quiz
1 Kursant
Bezpłatnie
Read more