Przejdź do treści

Przygotowanie i ekspedycja śniadań hotelowych – efektywny kelner

Czas trwania szkolenia 30 godz. dydaktycznych – 4 dni

Grupa docelowa:
studenci w wieku do 24 r.ż. włącznie, którzy wybrali kierunek związany z branżą hotelarską oraz osoby dorosłe w wieku od 25 roku życia (włącznie) do 64 lat (włącznie)  z wyłączeniem nauczycieli kształcenia zawodowego.

REKRUTACJA PROWADZONA JEST W SPOSÓB CIĄGŁY DLA STUDENTÓW

Formularz zgłoszeniowy – student.pdf

Deklaracja uczestnictwa.pdf

Zaświadczenia o posiadaniu statusu studenta.pdf

Umowa uczestnictwa w projekcie.pdf


DLA OSÓB DOROSŁYCH
Formularz zgłoszeniowy – osoby dorosłe.pdf

Deklaracja uczestnictwa.pdf

Zaświadczenie o zatrudnieniu w branży hotelarskiej.pdf

Deklaracja chęci przekwalifikowania zawodowego w dziedzinie hotelarstwa.pdf

Umowa uczestnictwa w projekcie.pdf